Produkti

Cedra – BIO eterično olje

Cedrus atlantica

Olje cedre se je že v davnini uporabljalo za kadilo, prav tako pa tudi kot eno glavnih sestavin za zaščito egipčanskih mumij. Še dandanes ga uporabljajo v tibetanskih templjih in v tibetanski medicini. Zaradi svojega specifičnega lesnega vonja je eterično olje cedre sestavina mnogih moških parfumov. V kozmetičnih izdelkih se cedra uporablja za čiščenje aknaste in pomirjanje občutljive kože. Blagodejno deluje na dihala in pomaga pri izkašljevanju. Eterično olje cedre je pogosta sestavina masažnih olj, v kopelih spodbuja prekrvavljenost telesa. Blag lesni vonj cedrovega olja krepi in pomirja, je tudi priljubljeno olje za meditacijo, saj vzpostavlja harmonijo in stabilizira energijo.

CERTIFIKAT: Cedra

od: 6,59

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Cena

od: 6,59

Za nakup je potrebna prijava.

Vas zanima kaj več o tem izdelku? Pošljite POVPRAŠEVANJE

Botanično imeCedrus atlantica
Porekloglej certifikat
Pridobivanjeparna destilacija lesa
Vonjlesni, svež, zeliščni
Intenziteta vonjaizrazita
Notanizka

Varnostni list za bio eterično olje cedre lahko preberete tukaj.

Seznam alergenov lahko preberete tukaj.