Produkti

Les kafrovca (ho-wood) eterično olje

Cinnamomum camphora – CT linalool

lesno kafrovčevo eterično olje (ho-wood) tako po svojem vonju kot tudi po aromaterapevtskih lastnostih spominja na rožni les. Ker pa je drevo slednjega močno ogroženo in zato zaščiteno, ga nadomešča olje ho-wooda, ki se pridobiva iz kafrovca. Zaradi visoke koncentracije naravnega linaloola (več kot 95 %) nudi v zimskem času odlično podporo imunskemu sistemu. V izdelkih naravne kozmetike neguje mastno ter obnavlja občutljivo, vneto in zrelo kožo. Neguje grobo in razpokano kožo rok in nog. Uporabljamo ga pri izdelavi naravnih čistil in dezodorantov, kjer se lepo izrazi njegov cvetlični vonj. Je blag afrodiziak. Topel, cvetno-zeliščni vonj eteričnega olja ho-wooda spodbuja in hkrati harmonizira, sprošča pri stresu in zbuja zaupljivost.

CERTIFIKAT: Ho Wood

od: 8,80

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Cena

od: 8,80

Za nakup je potrebna prijava.

Vas zanima kaj več o tem izdelku? Pošljite POVPRAŠEVANJE

Botanično imeCinnamomum camphora – CT linalool
Porekloglej certifikat
Pridobivanjeparna destilacija lesa
Vonjcvetni, lesni
Intenziteta vonjaizrazita
Notasrednja

Varnostni list za eterično olje lesa kafrovca lahko preberete tukaj.

Seznam alergenov lahko preberete tukaj.