Produkti

Ingver – BIO eterično olje

Zingiber officinale

Eterično olje ingverja je pridobljeno iz korenine rastline Zingiber officinale. Ime ingver izhaja iz Grške besede “zingiberis”, kar pomeni imeti obliko kot rog, na kar res spominja ta korenina. Ingver se že tisočletja uporablja v ljudski medicini za lajšanje vnetij, prehladov, trebušnih in prebavnih težav, pri artritisu in revmi. V aromaterapiji olje ingverja poživlja in pogreje. Ingver izboljša koncentracijo, zmanjšuje stres, žalost in napetost. V kozmetiki eterično olje ingverja izboljšuje izgled kože, ji povrne zdravo barvo ter zavira njeno staranje. Ingver je odličen tudi za nego las in lasišča, spodbuja rast las in pomaga pri srbenju ter razdraženem lasišču.

CERTIFIKAT: Ingver

od: 12,80

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Cena

od: 12,80

Za nakup je potrebna prijava.

Vas zanima kaj več o tem izdelku? Pošljite POVPRAŠEVANJE

Botanično imeZingiber officinale
Porekloglej certifikat
Pridobivanjeparna destilacija korenine
Intenziteta vonjamočna
Vonjcitrusni, svež, začimbni
Notavisoka

Varnostni list za eterično olje ingverja lahko preberete tukaj.

Seznam alergenov lahko preberete tukaj.