Produkti

Karbomer

Carbomer

Karbomer se v kozmetiki uporablja kot sredstvo za pripravo gelov, zgoščevalec ali kot stabilizator emulzij.

CERTIFIKAT: pošljite povpraševanje na info@favn.si

od: 48,80

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Cena

od: 48,80

Za nakup je potrebna prijava.

Vas zanima kaj več o tem izdelku? Pošljite POVPRAŠEVANJE

INCICARBOMER
CAS št.9007-20-9 / 9003-01-4 / 76050-42-5 / 9062-04-8 / 9007-16-3 / 9007-17-4
Videzbelo-rumen prašek
Vonjbrez značilnega vonja