Produkti

Olje grozdnih pešk

Vitis vinifera seed oil

Olje grozdnih pešk za kozmetično uporabo.

 

CERTIFIKAT: pošlji povpraševanje na info@favn.si

od: 71,80

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Cena

od: 71,80

Za nakup je potrebna prijava.

Vas zanima kaj več o tem izdelku? Pošljite POVPRAŠEVANJE

INCIVITIS VINIFERA SEED OIL
CAS št.85594-37-2 / 84929-27-1 / 8024-22-4
Videzrumeno-zelena oljna tekočina
Vonjbrez značilnega vonja